مشاور امنیت داخلی اسرائیل برکنار شد دیدار ترامپ و پوتین در آینده نزدیک تکذیب شد جلیلی: رفتار آمریکا و صهیونیسم نسخه بزک‌شده جاهلیت است معاون ترامپ: برخی خشونت‌ها در غزه به معنای پایان صلح نیست شناسنامه جوان ایرانی+ پوستر زمان ثبت‌نام از داوطلبان عضویت در شورا‌ها اعلام شد نعیم قاسم: تهدید علیه حزب‌الله بی‌فایده و وقت تلف‌ کردن است | حضور امام خامنه‌ای در میان ما از برکات عصر حاضر است الاعرجی و سرلشکر موسوی درباره امنیت مرز‌های ایران و عراق رایزنی کردند سازمان ملل: ۵۰ درصد مردم غزه گرسنه هستند قالیباف: اجرای پیمان امنیتی ایران و عراق مقدمه امنیت پایدار منطقه است تحریرالشام از فهرست گروه‌های تروریستی انگلیس خارج شد انفجار در پالایشگاه‌های نفت مجارستان و رومانی + فیلم (۲۹ مهر ۱۴۰۴) مذاکرات محرمانه برای توقف محاکمه نتانیاهو سفیر قطر در سوریه پس از ۱۴ سال تعیین شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) رهبر انصارالله: ملت یمن در یاری فلسطین، شرافتمندانه عمل کرد ترامپ دوباره حماس را تهدید کرد قسام جسد ۲ اسیر دیگر اسرائیلی را تحویل خواهد داد پزشکیان: شرایط فعالیت برای صادرکنندگان تسهیل شود یک انتخابات متفاوت در راه است | گزارش شهرآرانیوز از جزئیات دقیق برگزاری الکترونیک انتخابات شورا‌ها دو نظامی اسرائیلی در نوار غزه زخمی شدند (۲۹ مهر ۱۴۰۴) دستور ‌رئیس قوه قضائیه به قاضیان: برای مهریه‌ مرد را زندانی نکنید آیت‌الله علم‌الهدی: بدون مقاومت مردم، ظهور معنایی نخواهد داشت | نقش جدی گروه‌های جهادگر در تقویت جریان مقاومت نایب‌رئیس مجلس: روابط اقتصادی ایران و عمان در حال ارتقا است سرلشکر پاکپور: به ایران تعدی شود، جهنم برپا می‌کنیم علی‌اف تمام محدودیت‌های ترانزیت کالا به ارمنستان را لغو کرد بازگشت ایران به نشست FATF پس از ۶ سال وقفه
سرخط خبرها

رئیس سیا: زمان گریز اتمی ایران به چند هفته کاهش یافته| ایران بزرگترین زرادخانه موشکی خاورمیانه را دارد

  • کد خبر: ۱۱۷۹۸۴
  • ۳۰ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۵
رئیس سیا: زمان گریز اتمی ایران به چند هفته کاهش یافته| ایران بزرگترین زرادخانه موشکی خاورمیانه را دارد
رئیس سازمان سیا با ادعای اینکه زمان گریز اتمی ایران به چند هفته کاهش یافته، گفت برنامه موشکی و پهپادی این کشور نیز نگرانی‌های مهم آمریکا هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، «ویلیام بِرنز» رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) مدعی شد ایران و روسیه می‌خواهند نشان دهند گزینه‌هایی دارند.

برنز طی سخنرانی در مجمع امنیتی اَسپِن، گفت: «دیدن تصاویر دیدار رئیس جمهور [ولادیمیر]پوتین و رهبر معظم ایران در روز گذشته در تهران، برای من حس نوستالژی نداشت».

به نوشته رسانه‌های آمریکایی، وی درباره سفر پوتین به تهران ادعا کرد: «اما واقعیت این است که روس‌ها و ایرانی‌ها در حال حاضر به یکدیگر نیاز دارند، هر دو کشور تحت تحریم شدید به دنبال خروج از انزوای سیاسی هستند».

رئیس سیا در ادامه ادعا‌های خود افزود: «اما اگر اینکه آن‌ها به یکدیگر نیاز دارند، بدان معنا نیست که واقعاً به یکدیگر اعتماد دارند، بلکه آن‌ها رقبای انرژی و رقبای تاریخی هستند».

برنز با بیان اینکه هر دو طرف به دنبال این هستند که نشان دهند گزینه‌هایی دارند، مدعی شد: «[سفر پوتین به ایران]نشان می‌دهد که در صنعت دفاعی روسیه مشکلاتی وجود دارد. به نظر من محدودیت‌هایی برای راه‌هایی وجود دارد که آن‌ها می‌توانند به یکدیگر کمک کنند».

وی با تکرار هشدار «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا به ایران مبنی بر اینکه فروش پهپاد‌های ایرانی به روسیه «ایده بسیار بسیار بدی» خواهد بود، اظهار داشت: «من فکر می‌کنم او درست می‌گوید».

این مقام اطلاعاتی آمریکایی درباره مشارکت ترکیه در اجلاس سران ایران و روسیه توضیح داد: «ترکیه بسیار ماهر است و تمرین زیادی در دستکاری بسیاری از روابط ظاهراً متناقض دارد».

برنز درباره برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران مدعی شد که زمان گریز هسته‌ای این کشور (برای تولید مواد شکافت‌پذیر کافی جهت ساخت بمب اتمی) بیشتر از یک سال نیست، بلکه حدود چند هفته تخمین‌زده می‌شود.

او، اما اذعان کرد که بر اساس بهترین قضاوت اطلاعاتی آمریکا، ایران تلاش‌هایی برای تسلیحاتی و نظامی‌سازی برنامه هسته‌ای خود انجام نداده، اما «روند نگران‌کننده است».

رئیس سیا درباره برنامه موشکی ایران نیز گفت: «آن‌ها در حال حاضر بزرگترین زرادخانه موشکی را در خاورمیانه دارند. این امر (برنامه موشکی) و پهپادها، نگرانی‌های مهم ما هستند».

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->